ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ


Ρινοπλαστική


Ο όρος ρινοπλαστική, περιγράφει μια σειρά χειρουργικών τεχνικών που μπορούν να χρησιμοποιηθούνΑνόρθωση στήθους


Το στήθος είναι το κατεξοχήν σύμβολο της θηλυκότητας. Το ιδανικό σχήμα του, προσομοιάζει αυτό μιας σταγόναςΒραχιονοπλαστική


Ένα από τα πιο εμφανή σημεία χαλάρωσης στο σώμα, ιδίως μετά από σημαντική απώλεια βάρους


Πλαστικός Χειρουργός

Ανόρθωση μετώπου


Αν και είναι εξαιρετικά σπάνιο, να χρειάζεται κάποιος μόνο ανόρθωση μετώπου, διότι αυτό είναι κάτι το οποίο διορθώνεται


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣΑνόρθωση γλουτών


Λίγα στοιχεία του γυναικείου σώματος θαυμάζονται, όσο ο συνδυασμός σφικτών και καλοσχηματισμένων γλουτών, ιδιαίτερα όταν συνυπάρχουν λεπτή μέση και μηροί.


Λιπαναρρόφηση


Ο σωματότυπος του καθενός μας, έχει άμεση σχέση με τα γονίδια που κληρονομούμε από τους γονείς μας. Οι διατροφικές συνήθειες και ο τρόπος ζωής μας, επηρεάζουν επίσης το βάρος μας.


Κοιλιοπλαστική


Παρόλο που η αντίληψη για την ομορφιά άλλαξε, ιδίως όσον αφορά τη γυναικεία σιλουέτα, η λεπτή μέση και οι γυμνασμένοι κοιλιακοί ήταν πάντα αντικείμενο θαυμασμού και στα δύο φύλα.

Μη Επεμβατικές Θεραπείες


Fraxial Laser


Η χρήση του Fraxial Laser, βασίζεται στην εναπόθεση αρκετής ενέργειας στο δέρμα, ώστε να προκαλέσει μια αντίδραση επούλωσης από τα κύτταρα, χωρίς όμως καταστροφή των ιστών.


Fractional Laser


Το Fractional Laser χρησιμοποιείται εδώ και πολλά χρόνια, για την ανανέωση του δέρματος, τη μείωση των ρυτίδων, τις ουλές ακμής, τους πόρους του δέρματος, τις δυσχρωμίες από τον ήλιο.Laser Αποτρίχωσης


Όταν θέλουμε να πετύχουμε μόνιμη αποτρίχωση, τότε η χρήση Laser είναι η μόνη ιατρικά ασφαλής λύση. Χρησιμοποιούνται κυρίως Laser Alexandrite, λιγότερο συχνά Diode, Nd:YAG ή IPL.


Δερμοαπόξεση


Πρόκειται για μηχανικό τρόπο εξάλειψης τόσο επιφανειακών όσο και βαθέων ρυτίδων ( συνήθως περιστοματικών), ουλών ακμής, μετεγχειρητικών ουλών κλπ.


© 2024 Konstantinos Dialinakis, All Rights Reserved.


Powered By

Digital Agency, Web Design Studio, eSHOP B2B, Athens, LondonCopyright by BoldThemes 2018. All rights reserved.