Μειωτική στήθους

Το ιδανικό μέγεθος και σχήμα του στήθους επηρεάζεται από τις τάσεις κάθε εποχής, τα διεθνή πρότυπα ακόμα και την κουλτούρα κάθε λαού.

Μειωτική στήθους

Title:

Description:

Μειωτική στήθους

Το ιδανικό μέγεθος και σχήμα του στήθους επηρεάζεται από τις τάσεις κάθε εποχής, τα διεθνή πρότυπα ακόμα και την κουλτούρα κάθε λαού.

Το ιδανικό μέγεθος και σχήμα του στήθους επηρεάζεται από τις τάσεις κάθε εποχής, τα διεθνή πρότυπα ακόμα και την κουλτούρα κάθε λαού. Για κάθε γυναίκα είναι διαφορετικό, διότι έχει άμεση σχέση με τα ενδιαφέροντα της, τις συνήθειες, ακόμα και τη δουλειά της. Για παράδειγμα μια αθλήτρια και μια ζωγράφος, μπορεί να έχουν πολύ διαφορετική αντίληψη για το ιδανικό μέγεθος του στήθους. Το ίδιο και μια Ευρωπαία σε σχέση με μια γυναίκα από την Καλιφόρνια. Στα προηγούμενα παραδείγματα, οι 2 πρώτες γυναίκες για το ίδιο μέγεθος στήθους θα ζητούσαν μείωση, ενώ οι δεύτερες αύξηση!

Στην περίπτωση όμως πολύ μεγάλου στήθους, προκύπτουν αντικειμενικά προβλήματα, τα οποία πρέπει οπωσδήποτε να αντιμετωπιστούν. Αυτά αφορούν πόνο στους ώμους, ραγάδες, μαστοδυνία, μυκητιάσεις κάτω από το στήθος, κακή στάση σώματος, δυσκολία άθλησης, σημάδια από το σουτιέν, δυσκολία εύρεσης ρούχων κλπ. Αυτές οι χρόνιες καταστάσεις, επηρεάζουν αρνητικά, τόσο την ψυχολογία, όσο και την παραγωγικότητα των γυναικών αυτών.

Η μείωση του μεγέθους του στήθους και το πιο νεανικό σχήμα, επιτυγχάνονται με αρκετές τεχνικές, ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος. Είναι θέμα εμπειρίας και ενδείξεων, η επιλογή του χειρουργού. Οι τομές που προκύπτουν αναπόφευκτα, κρύβονται εύκολα και είναι το τίμημα για την απόκτηση ενός ελκυστικότερου και πιο λειτουργικού στήθους, οπότε είναι πλήρως αποδεκτές από τις ενδιαφερόμενες. Είναι πολύ σημαντικό οι ιστοί που αφαιρούνται να εξετάζονται ιστολογικά, όπως και είναι απαραίτητο να προηγείται μαστογραφία ή υπέρηχος, ιδίως μετά τα 35 έτη, για λόγους ασφαλείας.

Category
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
© 2024 Konstantinos Dialinakis, All Rights Reserved.


Powered By

Digital Agency, Web Design Studio, eSHOP B2B, Athens, LondonCopyright by BoldThemes 2018. All rights reserved.