Μεταμόσχευση μαλλιών

Η ανδρογενής αλωπεκία (τριχόπτωση), οφείλεται σε ένα επικρατές γονίδιο, το οποίο βρίσκεται στο Χ χρωμόσωμα, του DNA των ανδρών.

Μεταμόσχευση μαλλιών

Title:

Description:

Μεταμόσχευση μαλλιών

Η ανδρογενής αλωπεκία (τριχόπτωση), οφείλεται σε ένα επικρατές γονίδιο, το οποίο βρίσκεται στο Χ χρωμόσωμα, του DNA των ανδρών.

Η ανδρογενής αλωπεκία (τριχόπτωση), οφείλεται σε ένα επικρατές γονίδιο, το οποίο βρίσκεται στο Χ χρωμόσωμα, του DNA των ανδρών. Οι τρίχες όσων φέρουν το συγκεκριμένο γονίδιο, παρουσιάζουν αυξημένη ευαισθησία στην τεστοστερόνη και τα παράγωγά της. Η έκφραση του γονιδίου ποικίλει και έτσι ποικίλουν και τα συμπτώματα, δηλ. ο βαθμός τριχόπτωσης, στα διάφορα άτομα, όπως και η χρονική εξέλιξή της. Συνήθως όμως, όσο νωρίτερα αρχίσει, τόσο σοβαρότερη μορφή είναι.

Ευτυχώς, οι τρίχες που βρίσκονται στην ινιακή χώρα και στους κροτάφους, παρουσιάζουν πολύ μικρή ευαισθησία στην τεστοστερόνη και τα παράγωγά της, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις περιοχές σαν δότριες για μεταμόσχευση.

Οι φαρμακευτικές αγωγές και οι λοσιόν, δυστυχώς , έχουν μέτρια αποτελέσματα και η διάρκειά τους είναι όσο καιρό τα χρησιμοποιούμε μόνο. Δεν αποτελούν μόνιμη λύση. Οι σημερινές τεχνικές με μικρομοσχεύματα 1-2 τριχών, δίνουν εξαιρετικά φυσικό αποτέλεσμα. Μπορούμε σε 1 συνεδρία να μεταφέρουμε 8-10000 τρίχες, αν είναι απαραίτητο.

Τα μικρομοσχεύματα τοποθετούνται με τη φορά των ήδη υπαρχόντων τριχών ,ανά περιοχή, για άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα. Η πρόσθια γραμμή της τριχοφυΐας, χρειάζεται καλό σχεδιασμό, μιας και είναι 1η προτεραιότητα. Πρέπει επίσης να λάβουμε υπόψιν, τη συνεχιζόμενη απώλεια των τριχών που υπάρχουν, ώστε ακόμα και όταν αυτή συμβεί, το αποτέλεσμα να είναι φυσικό. Τίποτα δεν εμποδίζει 2η μεταμόσχευση μετά από κάποια χρόνια, αν αυτό κριθεί αναγκαίο.

Χρειάζεται κάποια προσοχή, τις πρώτες 10 ημέρες. Σταδιακά επανέρχεστε στις κανονικές δραστηριότητες χωρίς κίνδυνο απώλειας των τριχών στο μέλλον.

Category
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
© 2024 Konstantinos Dialinakis, All Rights Reserved.


Powered By

Digital Agency, Web Design Studio, eSHOP B2B, Athens, LondonCopyright by BoldThemes 2018. All rights reserved.